ένας λογαριασμός, όλες οι δυνατότητες

Το Evcmobi περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες τηλεφωνίας, σε μία εφαρμογή. Αγοράστε credits και αρχίστε να καλείτε φθηνά, να στέλνετε sms, να κάνετε chat και να κάνετε χρήση μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών τηλεφωνίας.

To Evcmobi σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος πελάτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 'Ολοι οι παρακάτω τύποι πελατών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 

Πελάτες χρονοκάρτας Evcmobi

Γιατί να αγοράσετε μια απλή χρονοκάρτα, όταν μπορείτε να έχετε την EVCmobi? Την κάρτα που χρησιμοποιείται σαν χρονοκάρτα δίνοντας σας τις χαμηλότερες τιμές στα πιο αξιόπιστα δίκτυα παγκοσμίως. Η κάρτα που σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες σε έναν λογαριασμό: Χρονοκάρτα, σταθερή τηλεφωνία, EVCMOBI Softphone, SMS Sender για την αποστολή SMS μέσα από το portal σε οποιοδήποτε κινητό σε όλο τον κόσμο, τηλεφωνικοί αριθμοί απο 62 χώρες, δωρεάν Smartphone Κινητή με το EVCMOBI app για να αποφύγετε τις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας, διαχείρηση εισερχόμενων αριθμών, τηλεφωνητή, chat και video.

Πέρα από οικονομική επικοινωνία, η κάρτα συμπεριλαμβάνει μια σειρά από δωρεάν υπηρεσίες όπως το EVCMOBI Softphone για χρήση από τον υπολογιστή ή SMARTPHONEKINITI με το δωρεάν EVCMOBI application. Η πιό οικονομικοί Κινητή Τηλεφωνία στον κόσμο. Έτοιμη σε 3 απλά βήματα

Οδηγίες χρήσης Υπηρεσίας Χρονοκάρτας: Καλέστε τον κωδικό πρόσβασης, ακολουθήστε τις οδηγίες και εισάγετε το pin. Καλέστε στη συνέχεια τον αριθμό που θέλετε και μιλήστε με τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής.

 

Κάντε το κινητό σας, σταθερό με το δωρεάν EVCMOBI app.

Έτοιμο σε τρία απλά βήματα. 1)Εγκαταστήστε στο κινητό σας το δωρεάν EVCmobi app 2)Χρησημοποιήστε το S/N τις κάρτας σαν Login και το PIN σαν password για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. 3) Καλέστε άπο το κηνητό σας χρεώνοντας την κάρτα (0,02 €/λεπτό σε σταθερά Ελλάδας, 0,024 €/λεπτό Ευρώπη). Επίσης, αγοράζοντας από το portal ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό (με 2 €/μήνα) μπορείτε να δέχεστε κλήσεις στο κινητό. Ο καλών χρεώνεται αστική κλήση και όχι χρεώσεις κινητής. (Οι EVCMOBI αριθμοί δεν εχουν περιαγωγή , και χρεώσεις εισερχωμένων κλήσεων.) Μιλήσεται και στήλεται SMS Δωρεάν σε ολους τους EVCMOBI χρήστες για πάντα. * Η υπηρεσία υποστηρίζει όλα τα κινητά και Tablets με λειτουργικό Symbian, Windows Mobile, Android και Apple. Eπίσης, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη χρήση internet στο κινητό σας (μέσω wifi ή mobile internet). Δείτε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής.

 

 

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνίας

Κάντε login στο evcmobi.gr, xρησημοποιώντας το S/N τις κάρτας σαν Login και το PIN σαν password. Πλοηγηθείτε στην ενότητα “CALL” και πληκτρολογήσετε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε. Η υπηρεσία EVCMOBI Softphone δεν απαιτεί εγκατάσταση. Τώρα μπορείτε να καλείτε από το laptop σε όλο τον κόσμο, χρεώνοντας την EVCmobi κάρτα σας. Επίσης, αγοράζοντας έναν αριθμό τηλεφώνου μπορείτε να δέχεστε και κλήσεις στο laptop, όπου κι αν βρίσκεστε (με 2 €/μήνα).. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής.

.

Μοιραστείτε την κάρτα με τους φίλους σας.

Κάντε login στο www.evcmobi.gr, xρησημοποιώντας το S/N τις κάρτας σαν Login και το PIN σαν password. Πλοηγηθείτε στην ενότητα " Επιτρεπόμενοι Αριθμοί Τηλεφώνου". Εδώ μπορείτε να δηλώσετε όσους αριθμούς θέλετε γιά τη χρήση της κάρτας, χωρίς να σας ζητείται να εισάγετε κάθε φορά το pin. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μοιραστείτε την EVCMOBI κάρτα με τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας. Δείτε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής.

 

 

Πελάτες υπηρεσίας callback (επανάκλησης)

Η γνωστή υπηρεσία προσφέρεται τώρα και μέσω του κινητού σας. Απλά καλείτε από το κινητό σας και η χρέωση κατατίθεται στον EVCmobi Callback λογαριασμό σας. Καλέστε σε όλον τον κόσμο χωρίς περιορισμούς. Πώς λειτουργεί : ο πελάτης καλεί τον αριθμό πρόσβασης, λαμβάνει απασχολημένο σήμα και κλείνει το τηλέφωνο. Στη συνέχεια η υπηρεσία καλεί τον πελάτη πίσω στο κινητό του. Ο πελάτης ακούει τον ήχο κλήσης και καλεί τον αριθμό που επιθυμεί. Έτσι ο πελάτης αποφεύγει τα τέλη κινητής τηλεφωνίας, αφου οι κλήσεις callback χρεώνονται στο λογαριασμό callback. Φυσικά, πληρώνετε χρεώσεις VOIP και όχι κινητής τηλεφωνίας.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν εφαρμογές, όπως τον αποστολέα SMS, το EVCMOBI app για κινητά και το EVCMOBI softphone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία callback από όσους αριθμούς επιθυμείτε ή ακόμα να μοιραστείτε έναν λογαριασμό evcmobi με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

 

Οικιακοί Χρήστες

Αγοράζοντας ένα ATA ή ένα IP τηλέφωνο από την EasyVoipCall, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της ADSL γράμμης, μετατρέποντας την σε τηλεφωνική γραμμή χωρίς να επηρρεάζεται η κανονική λειτουργία της. Καλέστε με σημαντικά μειωμένες τιμές από το σταθερό σας τηλέφωνο. Η υπηρεσία σας παρέχει δωρεάν SMS Sender για την αποστολή SMS παγκοσμίως, δωρεάν φωνητικό ταχυδρομείο, κανόνες απάντησης κλήσεων, το EVCMOBI Softphone για χρήση από τον υπολογιστή και δωρεάν EVCMOBI app για το κινητό, ώστε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Smartphone Κινητή μέσω του κινητού σας τηλεφώνου πανγκοσμίος χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Μιλήσεται και στήλεται SMS Δωρεάν σε ολους τους EVCMOBI χρήστες για πάντα.

Αγοράστε DID (αριθμούς τηλεφώνου) για την περιοχή σας ή για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με την αγορά ενός αριθμού DID, οι πελάτες/φίλοι σας μπορούν να σας καλούν άμεσα. Ο αριθμός συνδέεται με το λογαριασμό σας, έτσι ώστε αν ταξιδεύετε να μπορείτε να χρησιμοποιείσετε το EVCMOBI softphone ή το κινητό σας με Smartphone Κινητή για να δεχόσαστε κλήσεις η να καλείται, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις και περιαγωγή. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής..